Halfway got Talent

Na veel inspanning was het dan eindelijk zover. 21 maart hielden, The Midway Joy Singers uit Halfweg, hun open-avond voor leden, gehouden onder het thema: Halfway got Talent. Het clubhuis was omgebouwd tot een waar theater met de ambiance van een circustent. Een prachtig plafond versierd met doeken, verlichting,  ballonnen, paasversiering en eitjes op tafel, taart, hapjes en een heus podium, echt alles was aanwezig om er een geslaagde avond van te maken.

Er was in de middag dan ook al met een behoorlijke groep aan het opbouwen van dit alles begonnen.
De leden konden op deze avond hun beste beentje voorzetten en hun talent, onder kritisch toeziend oog van de leden showen.
Niet iedereen durfde dan ook de stap op het podium te maken, maar gelukkig waren er toch meer dan twintig acts te bewonderen.

Diegene die de stap gewaagd hadden zorgde dan ook voor een goed gevuld en afwisselend programma bestaande uit diverse stijlen zang, vertelling en zelfs cabaret met dans. Solo’s, duo’s en groepen, alles was vertegenwoordigd. Die geleverde inspanning was niet voor niets. Er werd bij de acts gezwegen, aangemoedigd, gelachen en zelfs gehuild.

Je moet het toch maar durven. Jezelf blootstellen aan zo’n kritisch publiek. Alhoewel er werd op alles zeer positief gereageerd.
Saamhorigheid en gezelligheid is toch wat er overheerst op zo’n avond. Dus doe gewoon een poging de volgende keer en laat ook jouw ster stralen.

Na  de optredens van de artiesten was er nog een gastoptreden van Marlies, die met haar keyboard de tijd mooi overbrugde naar het optreden van de band FF&DT.
Zij verzorgde de rest van de avond het evenement van muziek waarop gedanst kon worden, zodat de avond feestelijk naar het einde kon gaan.

Iedereen die zich op welke wijze dan ook heeft ingezet voor het tot stand komen van deze avond; Bedankt.

Ik heb me in ieder geval kostelijk vermaakt.

Op naar de volgende keer.

de Webmaster